titelbalk
Laatst bijgewerkt op: 28-03-2005

About

Waarom bestaat Lahaina.nl?

Waterbeweging Dit is de About-pagina. Waarom "About"? Dit is toch een Nederlandstalige site? Dat komt omdat "Over-pagina" niet klinkt.

Maar nu ter zake. Waarom is Lahaina.nl in deze virtuele wereld? Wel in de eerste plaats omdat uw webmaster de domein naam met een jaar webhosting voor zijn verjaardag heeft gekregen. Dan kan je toch het beste proberen om daar iets aardigs mee te doen.

Lahaina is ons zeiljacht waarmee we leuke avonturen beleven. Dit levert verhalen en foto's op. Deze zullen we via deze site met u delen.

Onderwijl doen we ervaringen op die we zullen publiceren. De lezer kan er wellicht zijn voordeel mee doen.

Op zoek naar dolfijnen

O ja, waarom "op zoek naar dolfijnen"? Dat is de wens van de co-schipper. Wij gaan steeds langere zeiltochten maken. Net zo lang totdat we dolfijnen om de boot zien!

En die plaatjes onderaan deze pagina? Dat gaat meer over de techniek achter het bouwen van een website. Kijk hiervoor op: Webstandaards, Software, Firefox en Thunderbird en Uitleg RSS feed.

Prijs

Prijs!

De Microcomputerclub heeft een Web Beauty Contest gehouden. Lahaina.nl heeft daar de derde prijs in de wacht gesleept. Eerlijk gezegd is de webmaster daar wel een beetje trots op. Het werk aan de nieuwe lay-out is niet voor niets geweest. Een klik op het plaatje hiernaast brengt u naar de MCC-site met de uitslag en het juryrapport.

Veel plezier met Lahaina.nl!

De webmaster

CO32